2016-5-4-3-2-1

Dette er mitt 2016 oppsummert i (6+5+4+3+2+1) 21 punkter. Alt på listen er ikke produsert og publisert i 2016, men alt på listen har gjort mitt 2016 til det det var. På godt og vondt. Mest på godt, da vondt ikke har noe i en overfladisk blogg.no-blogg å gjøre.

6 viktige opplevelser


NRK - I februar lurte jeg norsk rikskringkasting til å la meg lese opp poengene fra Nord-Norge på MGP finalen. Absolutt en fin opplevelse! Og det var flere folk her enn på bildet altså. Hadde ikke hjemmealenefest, alene.


Helgelandskysten - Så lenge det ikke er både minusgrader og sterk vind samtidig, så er Helgelandskysten verdens fineste sted! Vi har vært heldige med været i vår og sommer. Noe som resulterte i både båtturer og hytteturer. Høyneset, Hamnøya, Dønna, Herøy, Forvik og Ylvingen, blant annet.


Klassefest - I 2006 fikk vi utdelt vitnemål og klemmer i gymsalen på Kippermoen. I 2016 var det 10 år siden vi hadde sett hverandre. Derfor bestemte jeg meg for at det var på tide å møtes igjen. Jeg leide et lokale og inviterte på koldtbord, quiz og "Grisen står og hyler". Det viste seg å bli en stor suksess! Så stor at jeg klokken fire måtte jage klassekameratene mine på nachspiel, sånn at jeg kunne få låse døra og vaske opp etter dem. Veldig gøy! Men neste gang er det noen andre sin tur til å arrangere.


Kroatia - I september fikk jeg muligheten til å oppleve nydelige Kroatia! Jeg og kjæresten reiste en uke til Dubrovnik og Split. Vakkert land, nydelig mat, så mye spennende kultur og kjempetrivlige folk. Årets fineste uke, vil jeg påstå.


Katt - Endelig fikk jeg lov til å skaffe meg en katt! Jeg er oppvokst på landet og katt har alltid vært en del av livet mitt. Derfor har jeg hatt veldig lyst på min egen nå når jeg har blitt litt voksen og har eget hjem. Vi valgte å adoptere en liten gutt som heter Sigve, fra Kattens SOS i Leirfjorden, som gjør en fantastisk jobb! Sigve var livredd da han kom til oss. Han er fremdeles litt skremt, men har blitt bestevenn med meg og samboeren min. Herjer og koser og maser og er kjempesøt.


Julaften - På tampen av året høstet vi en haug voksenpoeng ved å invitere foreldrene hans og foreldrene og søsknene mine til julemiddag og julefeiring hjemme hos oss. Juletre, julemiddag, julegaver. Gikk veldig greit egentlig.

5 fine bøker


Vente på fuglen - Frode Grytten, Fugletribunalet, Veke 53 - Agnes Ravatn, Hver gang du forlater meg- Linnéa Myhre, Perks of being a wallflower - Stephen Chbosky

Jeg har veldig god smak når det kommer til litteratur, så ja, jeg kan anbefale alle disse bøkene.

4 låter

Song for Zula - Phosphorescent

God dont leave me - Highasakite

Lett å være rebell i kjellerleigligheten din - Karpe Diem

Nightcall - London Grammar

3 instagramkontoer jeg har satt stor pris på


Trygve Skaug , Ren poesi  & Ulrikke Falch

2 ting jeg ikke skal ha med meg inn i 2017

Venterom. I 2017 skal jeg (forhåpentligvis) ikke bruke så uendelig mange timer på venterom. Om det så er hos lege, tannlege, fysioterapeut eller på sykehus. Det er tidkrevende og det er utmattende.

Purringer. Nok en gang har jeg satt meg som mål å betale regningene mine i tide. Dette er et mål jeg ikke er villig til å satse noe på! Det er 6. januar og jeg har allerede fått årets første brev fra Klarna. Det er ikke en sponsoravtale, for å si det sånn.

1 ting jeg ikke gjorde i 2016, men som jeg vil gjøre i 2017

Betale for fysioterapi, tydeligvis. Takk Staten, dere suger.

3 kommentarer

Elena

12.01.2017 kl.00:18

Herregud, heldig som fikk lese opp poengene fra Nord-Norge på MGP finalen! So jealous. :) Hehe.

Godt nyttår!

Camilla Albertine

12.01.2017 kl.17:44

Elena: Ja, det var veldig gøy! Du får legge inn en søknad i år ;)
Godt nyttår!

Milla

13.01.2017 kl.18:46

Eg elske Helgelandskysten. Og de syv søstre. Savn <3

// Tusen takk, masse hjerter og kjarleik tebake <3

Skriv en ny kommentar

hits