2016 going 2017

Det der med nytt år og nye muligheter, det skal jeg ikke diskutere. Hvert et nytt sekund er strengt tatt en ny mulighet. Samtidig så kan jeg se nytten, eventuelt magien i å bruke et årsskifte som et synlig skille eller en startstrek for noe annet enn det som var. Og om noen dager så står vi ved denne startstreken.

Jeg for min del har ingen problemer med å legge år totusen og seksten bak meg. Dette året har for meg inneholdt både det ene og det andre, men likevel ingenting jeg ønsker å utdype. Ikke nødvendigvis fordi disse tingene har vært vonde eller vansklige, men fordi at jeg ikke vil. Dette har blant annet vært et av mine første år som ikke har vært dokumentert på en blogg. Og slik skal det få være.

Uansett om året ikke kommer til å være vanskelig å gå ut av, så har det bragt med seg flere gode minner! Jeg har fått reise til nye steder. Et av disse stedene var Kroatia sammen med min beste venn. Jeg har møt så mange skikkelig fine mennesker. De aller fleste av disse har jeg møtt på steder jeg aldri i livet forventet å møte noen jeg skulle knytte verdifulle relasjoner til. Og jeg har ledd. Masse! Av og til fordi jeg har måtte velge mellom å gråte eller le, men òg ofte fordi jeg virkelig har hatt lyst.

Det er flere ting jeg ønsker meg og håper på i 2017. Og det er opptil flere både ting og mennesker jeg ikke ønsker, eller kan, ta med meg inn i det nye året. Det er heller ikke noe jeg har lyst til å utdype og smøre utover en blogg. Ikke enda i alle fall. Det blir som det blir. Kanskje jeg kommer til å være her litt mer. Kanskje ikke.

Godt nytt år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits