Har kunden alltid rett?Jeg har alltid fått høre at uansett, så har kunden rett.

Mann 70 "Du er så deilig. Du lever farlig med den deilige kroppen din og den rumpa der. Hadde du vært min hadde det ikke vært måte på hva jeg hadde gjort med deg! Liker du ikke at jeg kommenterer kroppen din? Men jeg liker jo det jeg ser og jeg må jo få lov til å si det."

Kompiser 40 "Vi kan spørre henne?" "Nei, hun er mest brukbar når hun står sånn at jeg ser rumpa hennes, la henne stå sånn med ryggen til!"

Dame 50 "Jeg vil ikke ha hjelp av en jente! Jeg vil snakke med en mann. Du vet ikke hvor spikrene er."

Mann 60 "Hvorfor har ikke varene kommet?! Jeg bestilte de jo på lørdag! I dag er det mandag. Det tar ikke så lang tid å sende post!"

Vet ikke jeg. Har kundene alltid rett? Er jeg helt ubrukelig og desorientert på grunn av jeg er en jente? Har jeg ikke andre skills enn å ha ei rumpe? Tar det bare en søndag å sende en pakke fra Østlandet til Nordland? Og har jeg noe som helst jeg skulle ha sagt når det kommer til postgang? Butikkjobb er veldig spennende. Folk flest er kjempetrivlige og jeg lærer så mye. Men at alle kunder alltid har rett, begynner jeg å tvile litt på.

God helg!

3 kommentarer

myth0ughts

13.06.2015 kl.17:12

"Kundene har alltid rett", betyr vel bare at vi skal kunne gi dem god service. Men når dem er frekke og skikkelig uforskammede, så man man faktisk få lov til å si ifra at det ikke er grei! Du er jente, ja, Men det har vel ingenting å si om arbeidsevnen og kunnskapene dine. Du gjør sikkert en fantastisk bra jobb og det burde voksne mennesker klare å respektere!

buttlover82

13.06.2015 kl.19:43

Men for en fin rumpe 😊

25.06.2015 kl.03:55

Nice butt

Skriv en ny kommentar

hits