Valentines

Det er snart valentinesdag. På lørdag, for å være konkret. Er jeg for denne adopterte kjøpetradisjonen fra statene? Ja, det er jeg. Hvorfor er jeg det? Fordi! For tre år siden brydde jeg meg svært lite, men på valentinesdagen for to år siden befant kjæresten min seg på guttetur i Las Vegas, og da begynte jeg å bry meg. Mest fordi jeg ville at han skulle komme hjem og var litt sur fordi han ikke var hjemme. Og da ble "og så på valentines da!" et helt rettferdig argument for min del. Han løste saken veldig greit med å sende en rosa bukett blomster på døra mi. Ti poeng og pluss i boka!

Siden jeg den gang påstod at valentins er veldig, veldig viktig for meg, har jeg nå ufrivillig kommet inn i en litt slitsom sirkel. Jeg bryr meg jo egentlig ikke så veldig, men jeg har jo løyet på meg et stort engasjement. Stor iver ovenfor en kjøpsfest og studentøkonomi går sjeldent hånd i hånd. Derfor presenterer jeg:

Camillas 5 beste tips til Valentines!

- Husvask, klesvask og oppvask. Nå vet ikke jeg hvordan fordelingen av de huslige syslene er hos andre. Men hos oss konkurrerer vi ikke akkurat om å være den første til å ordne opp. Hvorfor ikke bruke valentinslørdagen på å gjøre hjemmet til kjæresten gullende rent? Koster lite, sånn økonomisk iallefall.

- Kleine matgaver. Jeg elsker mat! Og jeg elsker det som er kleint. Ta ordspillene til et nytt nivå den 14.! For eksempel gummimark og lakrisedderkopper, fordi "You're my love bug". Ost- og kjekskveld, fordi "I'm cheesy about you". Love Hearts fordi det er Love Hearts.

- Album. Da har du bare tiden av veien! Men det er mye kosligere med bilder i et fysisk album, enn det er med bilder i en fil på en datamaskin.

- Mest sannsynlig eier han en eiendel eller to han har glemt at han har. En bok han fikk til jul for noen år siden, en boxer, noe fin sennep eller verktøy. Pakk det inn og regift han hans egne ting! Jeg vil si at det er 98% sikkert at du slipper unna med det.

- La kjæresten din slippe hele greia.

Jeg går selvsagt ikke for det siste alterativet. Ikke det første heller.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits