Noen ganger

Noen ganger når jeg steller meg for kvelden, fjerner jeg sminken i halve ansiktet først. For å se hvordan jeg ser ut sminket og usminket. Blir alltid like skuffet over hvor lite synlig forskjellen er. Noe er det jo, men ikke nok til å forsvare hvor mye sminken faktisk koster.

Noen ganger når jeg spiser middag, kutter jeg opp alt på tallerkenen min med en gang og spiser med kun gaffel. Som jeg for øvrig holder i høyre hånd.

Noen ganger når jeg er usikker på hva jeg vil bli når jeg blir stor og blir litt overgitt over meg selv for at jeg har skiftet studie enda en gang! Så tenker jeg tilbake på hva jeg ville bli når jeg var liten og kommer på at det er ikke så galt likevel. Jeg ville bli to ting da jeg gikk i barnehagen. Den ene tingen var vikar. Fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg ville mest. Da virket det som at den beste løsningen var å bare vikariere her og der og derfor få være mest mulig. Den andre tingen jeg ville bli var politihund...Noen ganger tar jeg meg selv i å ikke skjønne hva jeg driver med. For eksempel nå i natt. Klokken er to og jeg står på kjøkkenet og lager eggesalat. Det begynte med matpakke til at kjæresten skal på jobb og før jeg ante det sto jeg og lagde eggesalat fra bunnen av. Koker egg, skjærer opp forskjellige løker, rører og mikser, smaker og krydrer. Klokken to natt til mandag. Jeg skal på jobb i morgen. Jaja. Han får en fin matpakke om ikke annet. Sove kan jeg vel gjøre en annen natt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits