Gaver til mor

For dem som mot all formodning ikke skulle ha fått med seg at jeg er student, så er jeg altså det. Studier betyr veldig ofte dårlig råd. Noe som er ekstra kjedelig nå fram mot jul. Jeg har på en eller annen måte klart å bli ferdig med alle julegavene mine og samboeren sine før kalendrene bikket desember. Alt ble kjøpt på internett og nesten alt med betalingsutsettelse. Jeg vet at det er et kjempeskummelt råd, men nå har det seg sånn at vi som mottar støtte fra lånekassen får en litt større utbetaling i januar og da kan det jo være greit å ha forfall på regningene først i februar. Men da MÅ du vite at du kommer til å ha råd når den tid kommer. Jeg har alt lagt inn fakturaene på forfall den dagen jeg venter inne penger på konto, slik at jeg vet at jeg slipper å søke på Luksusfellen.

Tenkte at jeg kunne dele noe gavetips. Synes alle tipesene jeg finner ellers er så inmari kostbare! Jeg kjører rimligere varianter fra diverse nettbutikker. Først ut er gaver til mor. Håper tipsene kan være til hjelp.


1. Lysestaker fra ellos.no 2. Søt kjøkkenvekt fra Kremmerhuset 3. Kobberfarget kaffekanne fra Kremmerhuset 4. Smart parfymeflakong fra Coverbrands 5. Ullundertøy fra Stormberg 6. Duftlys Coverbrands 7. Stilige Menu termokopper Kitchn 8. Skjerf fra BuyHelse

Dette er på ingen måte en spoiler. Har kun brukt to av mine 48 tips selv. Hvilke kommer jeg selvsagt ikke til å røpe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits