Just nu

Tenker jeg på hvor lytt det er på blokkene på Nesna, at jeg gleder meg til å ta skoleferie på torsdag, at kontoen er veldig tom, men regningsbunken veldig stor og at jeg snart må gå å dusje på et iskaldt bad som jeg deler med en gjeng fremmede.

Hører jeg på Radioresepsjonen podcast. Det eneste som redder meg her ute på Nesna i samlingsukene. Helter!

Skulle jeg ønske at jeg kunne dra tilbake til sydenland sammen med Olemin. Fint vær, varme, solsenger, bading i bassenget, bølger og fisk i havet, resturantbesøk hver kveld, drinker og generelt good times. Jeg savner sydenland jeg.


Leser jeg ikke. Selv om at det er ganske mye pensum som burde ha vært lest. YOLO!

Ønsker jeg meg høyere studiestøtte, studentrabatt på ferger og i bomringer, lavere egenandel på tyveriforsikring og... Fred på jord!

Har jeg lyst til å dra hjem. Hjem til vegger med isolasjon, rent bad, sofa, joggebuksa og kald pepsi.Irriterer jeg meg over systemet! Neida. Men joda. Akkurat nå, etter å ha lest litt om statsbudsjettsforslagene, kjenner jeg meg litt nedprioritert og dårlig behandlet av de som bestemmer.

Er jeg takknemlig for å bor her fordetom. I Norge altså. Ikke Nesna. Nesna er sikkert kjempefint for dem som ikke helst vil være et annet sted.

Vil jeg klemme kjæresten min! Fordi at han er den beste i verden. Og Didrik Solli Tangen av ukjent grunn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits