What's up

Jeg vet, jeg vet! Alle vil vite hva Camilla har gjort i det siste. Sånn typ mai, juni og begynnelsen av juli. Så da må jeg vel fortelle det da. Hardt å være sykt populær altså.

Vi har pusset opp hjemme. Eller mannen i huset har pusset opp. Jeg har gått med arbeidsbukse og mest bare vært i veien. Det har blitt veldig fint da, så gøy for meg å iallefall tro selv at jeg har hjulpet til.


Jeg har feiret St. Hans sammen med min særs merklige familie. Himlen åpnet seg, det regnet flere liter i sekundet, lynet og tordnet med to sekunders mellomrom. Likevel ble det grill, hamburger og is.

Har også feiret at lillesøster ble 15 år. 15! Det betyr at jeg begynner å bli gammel det. Middag ute og kakeselskap på kvelden.


For ikke å glemme ost&kjeks-kvelden som ble til mer morro enn planlagt! Når jeg og Henriette bare skal kose oss en fredagskveld har det en tendens til å bli litt flere og litt mere enn som så. Men det gjør ikke noe. Fordi det blir alltid så gøy!

I tillegg har det blitt litt hyttetur, bilkjøptur, noen arbeidsdager, rehab, lunsjing, brudekjoleprøving, jentekvelder og sånt noe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits