Akkurat nå

Tenker jeg på alt jeg burde gjøre, men som jeg bare utsetter og utsetter. Jeg må pakke, rydde, vaske, svinse og svanse. Følte at i dag var dagen for å være effektiv, men har ikke kommet noen vei enda.

Hører jeg på Radioresepsjonen podcast! Mennene i mitt liv. De får meg til å smile uansett hvor fæl resten av verden er. Som regel ler jeg høyt og mye at jeg må pause sendingen for å få igjen pusten.

Skulle jeg ønske at det var fred i verden.

Leser jeg ikke noe enda. Har en bok jeg har veldig lyst til å lese, men prøver å spare den til den farlige flyturen jeg skal begi meg utpå på lørdag. Har så latterlig mye flyskrekk at jeg må distraheres fra første sekund.Ønsker jeg meg lappen, nye conversesko, bedre helse, en kjekk mann, starry nights, blomster på døra, stor formue, biffmiddag, iPhone 5, et mål med livet, leilighet, tur til Bodø, rød kjole, sprettball, båttur, caps, iPad og potetgull. Bring it on!

Har jeg lyst til å henge med Ryan Reynolds.

Irriterer jeg meg over ingenting! Haha, joda. Alt rotet mitt. Akkurat nå vet jeg ikke om et eneste sted i verden som er mer rotete enn rommet mitt. Og det er ille, fordi jeg kjenner en god del folk som er ganske håpløst rotete.

Er jeg takknemlig for mine good looks, utrolige sjarme og endeløse ydmykhet.

Vil jeg klemme Ch/Kristinene! Jeg savner mine fine fnisefrøkner. Kom hit da vel.

Én kommentar

niany

19.09.2012 kl.16:47

kjempefin blogg, har spørsmålsrune på niany.blogg.no så spørr i vei :)

Skriv en ny kommentar

hits