Hei uke 38!

Ting som du mest sannsynlig ikke viste om meg og som du neppe noen gang egentlig kommer til å ha bruk for å vite. Alltid gøy å bli litt ekstra godt kjent!

  • Jeg er en av dem som kler på seg før jeg legger meg. Mange reduserer mengden klær de har på seg før de kryper under dyna. Jeg kler på meg ullundertøy, pysjamas, sokker og av og til skjerf. I tillegg til vinterdyne har jeg et pledd over meg. Noen ganger våkner jeg av at jeg fryser. Jeg stemmer for at det er noe galt med termostaten min.

  • Det verste i min verden er å bli svett og sliten. Derfor misliker jeg trening sterkt! Jeg syns ikke det er noe stas å kjenne at musklene svir etter å ha vært ute og jogget. Det er vondt, svette er ekkelt og jeg blir sint. Men jeg gjør det av og til fordi jeg vet at jeg burde. De få gangen jeg tvinger på meg selv joggeskoene hører jeg på musikk med de styggeste og slemmeste tekstene jeg vet om, mens jeg sliter meg ut. Det hjelper på en måte litt. Etterpå spiser jeg godteri i dusjen.  • Etter å ha vært singel i fire måneder sliter jeg enda med å sove alene. Jeg klarer ikke å venne meg til at det ikke er et annet menneske på min venstre side. Det må være venstre. Sover jeg sammen med noen på feil side av senga blir det bare bråk!

  • Jeg er laktoseintolerant og yoghurtelsker. To ting som ikke går sammen. Det finnes laktosefri yoghurt i tre varianter. Blåbær, vanilje og naturell. Jeg er så lei av vaniljeyoghurt! Derfor harryhandler jeg ikke så mye kjøtt, ost og godteri, men masse yoghurt. I Sverige er nemlig alt bedre. Også det laktosefrie utvalget. Syns ikke det er helt rettferdig at jeg må lure noen til å kjøre meg i fem timer frem og tilbake over grensen, men desperate tider og alt det der.  • Jeg ser aldri på TV. De seriene jeg følger med på streamer jeg på nettet. Hva skal man med TV når man har Internett liksom?

  • Min første mac kjøpte jeg i 2005. Jeg var altså applebruker før det var kult. Fikk alltid spørsmålet "Hvorfor bruker du mac? Tror du du er designer eller noe?" Gode tider. Nå er det nesten, men bare nesten, sånn at jeg ikke vil bruke appleprodukter lengre. Det er blitt så mainstream. Men så finnes det ikke noe bedre alternativ enda og det er ikke apple sin feil at fjortisbloggere og hipstere verden over plutselig har sett lyset.  • Min åtte år yngre lillesøster er et av de morsomste menneskene jeg kjenner. Vi har til en viss grad samme humor og det jeg egentlig ikke syns er så gøy, blir gøy på grunn av latteren hennes. Hun er forteller alltid ting som de er og legger aldri på noe snillfilter. Hvis jeg er sint på noen, er ofte hun også det og hun har ingen problemer med å vise det. Glede for meg, frustrasjon for andre!

  • Jeg har blitt miljøskadet av jobben min i byggvarehandel. Når jeg ser på hus, vegger, dører, lister osv. så tenker jeg på hvilken farge det er på dem. Jeg kan fargekoder utenat. Bomull f.eks. er 1453. Og jeg tar meg selv i å bli fascinert av folk som har bosch proff verktøy eller fein multimaster. Det verste med det hele er at jeg selger ikke bosch proff en gang...

Én kommentar

Trude~

17.09.2012 kl.10:40

Er helt omvendt til meg, det med trening! Jeg elsker det å kjenne at jeg virkelig har slitt meg ut osv, hhahaa! Men fin blogg du har, iallefall:-)

ville blitt glad for en kommentar tilbake:-)

Skriv en ny kommentar

hits