Alt handler om meg

Jeg heter Camilla Albertine Hagen. Het bare Camilla Hagen frem til jeg ble ca 15. Da fant jeg på at jeg absolutt skulle ha et mellomnavn. Og da ble det Albertine da. Er heldigvis happy med det enda.

Jeg er for tilfellet i dårlig form. Er ikke alt for ivrig på å bli syk, men kroppen min sier at "Det bestemmer ikke du!" Elendige kropp...

Jeg er flink til å skrive tror jeg. Jeg liker det iallefall veldig godt og jeg har fått høre av andre at jeg er flink til det.

Jeg liker ikke å være alene. Jeg er rett og slett kjempedårlig til å klare meg selv! Det kan ha rot i at jeg har tilbrakt de siste årene sammen med noen og er vant til å gjøre alt sammen med en annen person. Sove, lage mat, se på TV, handle, gå tur og bare sitte stille i sofaen er ting som jeg er vant med at er en gruppeaktivitet. Nå er det bare meg. Tar tid å venne seg til, men det kommer seg nok. Enten det eller så må det komme en ny mann.

Jeg liker veldig mye! Noen av favorittene er Cola Zero, småsøsknene, menn, toyota, tøysko, sommeren, Bodøby og vennene mine.Jeg synger ikke fint. Holder meg til dusjkonsert.

Jeg håper på verdensfred. Sånn helt alvorlig. Andre småønsker er at jeg skal finne ut av hva jeg vil. Både når det kommer til utdanning og karriere, men også hvem, hva og hvor.

Jeg prater ofte med noen. Er skjeldent stille så alt for lenge. Enten med de jeg er sammen med, i telefonen eller med meg selv. Har så mange ord inni meg.

Jeg er avhengig av iPhonen min. Trist å si det, men det er sant. Klokke, kart, bussruter, facebook, instagram, bsafe og felleskatalogen. Bestevenner, jeg og iPhone.

Jeg har på meg joggebukse og ull. Syk og svak og iskald som alltid.

Jeg drikker alt for lite! Må ofte presse i meg en liter vann, fordi at jeg har glemt å drikke på alt for lenge.

Jeg hører på alt! Korn og Miley Cyrus er like selvskrevne på min spilleliste.

Jeg blir sint på mennesker som blir sint for så lite. For eksempel de som kjefter opp butikkansatte fordi at de ikke husker den nøyaktige prisen på en vare de ikke en gang selger. Eller småkidsa som spammer facebooksiden til statsministeren om at de har alt for mye lekser. Hadde de brukt tiden de bruker på å skrive innlegg fulle av skrivefeil om hvor ille de har det til feil minister på å gjøre lekser, hadde hele problemet vært løst. Barn blir bare mer og mer bortskjemte og dumme.

Snart skal jeg ta meg sammen! Må bare leve ut litt tapt barndom, spise kake til kvelds, ringe på og stikke av, tegne noen dinosaurer, le av det samme som 12 år gamle gutter ler av og høre på gammel negermarsj først.

Én kommentar

kajabekkvik

04.09.2012 kl.23:11

ringe på og stikke av <3<3<3<3<3<3 jeg liker deg for den du er!

Skriv en ny kommentar

hits