Onsdagsliste

Hva har vært ditt livs største eventyr så langt? Kommer ikke på at jeg har hatt noe særlig stort eventyr i livet mitt. Livet mitt er litt mer som en novellesamling. Flere små, fine hendelser.
Hvilken egenskap liker du minst hos deg selv?
At jeg blir urimelig sint når jeg er sulten. At jeg husker det jeg ikke trenger å huske og glemmer det som ikke burde glemmes. Og at jeg er så veldig dårlig til å motivere megselv. At jeg ikke vet hva jeg vil. Jeg vet ikke hva jeg vil bli, hva jeg har lyst på til middag, ingenting.
Hva får deg oftest til å gråte?
Savn, Disney og å måtte sove alene. Feigingen.

 

Hva ler du av? Mennesker som faller, søte kattepuser, Radioresepsjonen og megselv, som regel. Begynner ofte å le av ting jeg tenker på.
Tror du på noe? Ja, jeg tror på mye.
Når er du redd på ordentlig? I høyden. Spesielt i fly. Til dere som sier at man ikke får høydeskrekk på fly; bullshit!
Hvilken låt skulle vært soundtracket til ditt liv? She's like the wind. Neida. Ønsker meg egentlig min egen themesong, jeg. Bursdagsønske 2015.
Om du fikk velge helt fritt, hva skulle vært utsikten fra huset ditt? Havet! Sånn at jeg ser både soloppgangen og solnedgangen om sommeren.


Om du fikk spise og drikke bare fem greier resten av ditt liv, hva ville du valgt da? Ostepop, cheeseburger, pepsi max, oreokake og gulrot.
Om du fikk en overnaturlig kraft eller kunnskap, hva ville du valgt? Det hadde sikkert vært veldig gøy å kunne lese tanker, men ville heller ønsket meg evnen til å skape verdensfred.
Om du skulle vært en foreleser, hva skulle du forelese i? Si det du! Jeg vet ikke en gang hvilke foelesninger jeg selv vil gå på. "Det er greit å være usikker" ville nok min forelesning ha hett.
Om du var kjendis på turné, hva skulle du ønske å ha backstage? Ballrom, hoppeslott, basseng med vannsklie, vanilla coke, såpebobler, femten typer potetgull, sukkerspinnmaskin, popcornmaskin, Ole min, grill med grillmat, grønnsaker og dip, pysjamas og tøfler.


Om du fikk spise middag med hvem du ville i hele verden, hvem skulle du velge da? Å svare på noe sånt nå når jeg er strandet på Nesna og savner mannen mer enn noe annet i verden blir bare så kjedelig. Men akkurat i kveld svarer jeg Ole-Jørgen min. Gleder meg til fredag!
Nevn syv ting som utgjør en fantastisk sommerdag: Fint vær, Helgelandskysten, båt, gode venner, reker, latterkramper og solnedgangen.
Komponer en salat med sju ingredienser: Avokado. Ruccola. Fetaost. Cashewnøtter. Spinat. Kylling. Pasta!
Hvilken dag er din ynglingsdag? Fredag, lørdag og søndag. Kan ikke velge. Om jeg må velge blir det søndag.
Om du fikk syv tusen å bruke i en og samme butikk, hvilken butikk skulle du bruke de i? Da hadde det blitt en Time Capsule og annet morro fra Applestore.
Hva gjør du helst på dager du er syk? Sover, klager, ser serier, drikker te, har på pysjamas og bruker jeg-er-jo-syk-argumentet for alt det er verdt.


Favorittid på døgnet? Etter arbeidstid. Helt greit å jobbe altså, men å ha fri er alltid best!
Hvilken egenskap liker du dårligst hos andre? Dårlig selvinnsikt, dårlig personlig hygiene og mangel på respekt for andres meninger.
Hva synes du de fleste mennesker skulle trenge mer av? Humor! Det er morsommere å ha det gøy enn å ha det kjedelig vel?
Hvordan vil du leve når du blir gammel? I sus og dus i et selvbygd hus, sammen med min ektemann gjennom mange tiår og katten vår.
Ditt drømmescenario akkurat nå? Ligge på dekk på en seilbåt og spise ananas sammen noen jeg liker, i en bukt i et eller annet land som har stårlende sol og god temperatur.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits