Kjærlighet og sånn

Are you in a relationship? Nei, jeg er bare sammen med meg selv. Er ikke helt sikker på hvordan jeg liker det enda. Har brukt de siste fem årene sammen med et annet menneske, så er ikke så vant til å ikke måtte spørre om det er greit at jeg reiser bort en helg, ikke ha den jeg sender meldinger til hele tiden, ikke ha en på min venstre side i senga og sånt. Det går veldig bra altså! Men det er bare uvant enda.
Are you in love? Nei, eller kanskje litt... I meg selv!
Are you single this year? Begynte ikke som singel, men ente opp som det. Kommer sikkert til å være alene resten av livet. Jeg er litt vanskelig å ha med å gjøre og tar for stor plass har jeg forstått.


Are looks important in a relationship? Ja. Ingen vil kysse en de syns er stygg vel?
Are relationships ever worth it? Det håper jeg da! Men det kommer vel an på fra forhold til forhold. Mitt var verdt det. Andre forhold har kanskje ikke vært verdt noe.
Describe your perfect mate. Oh my! Pen, snill, morsom, kul, pen, smart, pen, flink, kjekk... Pen! Har ikke noen oppskrift på hva som vil gjøre en potensiell partner perfekt. Og det tror jeg er bare bra. Hvor kjipt hadde det ikke vært å bli gjensidig forelsket, men måtte legge alt på is fordi at vedkomne mangler to av punktene på checklisten din?
Do you get jealous easily? Ja og nei. Ja, for det som er mitt er mitt! Og nei, fordi at når jeg stoler på noen, så stoler jeg på dem.
Do you believe in love at first sight? Jeg tror på all slags kjærlighet! Kliss...


Do you ever want to get married? En hel dag i vakker kjole med all eyes on me? Yes please! Fra spøk til alvor, så vil jeg jo det. Jeg er så gammeldags og sånt at jeg tror på ekteskap. Vil gjerne ta noen andres etternavn en gang.
Do you think you'll be married in 5 years?
Da er jeg 27... Jeg vet ikke! For et halvt års tid siden trodde jeg at livet var ganske over etter passerte tredve. Da kunne man egentlig bare førtidspensjonere seg og reise til Spania for alltid. Så da mente jeg at alt jeg skal rekke her i livet, utdanning, gifte meg og reise, måtte jeg gjøre før tredveårsdagen min. Nå har jeg sakte, men sikkert innsett at det går an å oppleve ting etter den dagen også. Jeg har det ikke så travelt lengre.
Do you forgive betrayal? Det vet jeg ikke før jeg er i situasjonen.


Do you think someone is thinking about you right now?
Jah, klart det! Jeg er ganske vakker og kul, så noe annet hadde vært rart. Igjen, jeg vet ikke. Sånt kan vel ingen vite. Håper det. Smil.
Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat? Rekorden min so far er 59 måneder. 6 er en lett match! Jeg tror at jeg kan være i et forhold resten av livet uten å være utro. Hvis du ikke tror det om deg selv, så ikke gå inn i et forhold.
Has someone ever written a song or poem for you? Ja! Hjerteknusere ass...
What are five ways to win your heart? Hjelpes, det har jeg ikke tenkt så mye på. Får gi det et forsøk. 1 Vis interesse. Jeg faller absolutt ikke for den der hard-to-get-taktikken! 2... Jeg aner ikke! Det finnes ikke noen manual for å vinne hjertet mitt. Sorry mate, klarer du ikke å knekke den gåten er du ikke nok gira.
Would you ever date someone off of the Internet? Håper jeg slipper å lete på Internett etter en make.


Who are five people you find attractive? Ryan Reynolds! Ryan Reynolds! Ryan Reynolds! Ryan Reynolds! Og Ryan Reynolds! Fant han til og med tiltrekkende i Ted.
What is the first thing you notice in someone? Hvordan de ser ut, hvordan de lukter og så ser jeg på skoene. Har du en dårlig skodag, skal du være ganske pen for at vi snakkes igjen. Er du ganske pen og har converse, så har jeg nok dedikert mange, mange sider i dagboken min til navnet ditt i hjerter.
What is your definition of cheating? Å gjøre noe med en annen person som sårer den du er sammen med.


What's something sweet you'd like someone to do for you? Det er så mye! Høre på meg når jeg sutrer for ingenting, sende meg koselig meldinger litt uten grunn, lage mat til meg... Alt mulig.
What is your idea of the perfect date? Er det noen som dater i Norge egentlig?! Syns ordet date er ganske kleint jeg. Men ta meg med på noe som koster penger og betal for meg, da er jeg betatt.
You'll love me if... You know what's best for you.

Én kommentar

supermarie

26.08.2012 kl.20:37

ah den er så fin <3

Skriv en ny kommentar

hits