Jeg lever, jeg!

Tenker det at en oppdatering på hvordan det går her oppe i Bodø er på sin plass. For i det siste har det jo bare kommet negative innlegg her fra. Så ille er det ikke altså.

First thing first. Jeg stortrives enda i sokkelen vi flyttet til i oktober. Føler meg veldig hjemme og håper for all del at jeg får bo her i alle fall ut dette skoleåret. Trives på universitetet gjør jeg også. Har mange gode venner og klassekamerater. I dag leverte jeg mine to siste innleveringer for dette semestret. I neste uke avsluttes alle forlesninger. Det betyr at eksamen nærmer seg veldig kjapt nå! Etter siste forelesning neste fredag tar jeg toget hjem til Mosjøen en tur. Gleder meg passe mye over middels til det. Kan vel ikke late som at jeg ikke savner hjemme. For omg Mosjøen er litt av et sted. Og min alvorlig syke lillesøster må jo besøkes. Må nesten bare dra jeg.


Lillesøster og storesøster, julen 2006

Ellers så er det lite nytt å melde. Dagene består mest av å jobbe med skolearbeid, som jeg ærlig talt skjønner like lite av nå som da jeg begynte. Kjenner at jeg begynner å gå inn i lesekoma. Sover. Spiser. Leser. Spiser. TV. Sover. Blir nok mer liv etter den 16. desember.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits